Vurig verlangen, vurige wens….

Herken je dat? Dat je zo graag iets zou willen hebben en er eigenlijk niet om durft te vragen. En steeds stel je de vraag uit. Want ja, als je het zou vragen, hoe zou de ander dan reageren? Het ligt al maanden op het puntje van je tong en toch vul je het antwoord voor de ander steeds in en dus stel je jouw vraag uit.

En hoe groot is de kans dat je iets voor elkaar krijgt als je de moed niet hebt het te vragen? Inmiddels weet ik dat als je het niet vraagt, de kans erg klein is dat jouw verlangen vervuld wordt. Per slot kan de ander jouw gedachten niet lezen, dus het uitspreken van vurige wensen helpt!

Dus…. de stoute schoenen aangetrokken, mijn verlangen gedeeld en mijn vraag gesteld. En hoe fijn als het antwoord dan positief is? Zo fijn! Totaal geroerd ben ik door het aanbod van mijn vriendin, de kunstenares: Joke Nuyens. Yes! Ze gunt het me en heeft de bereidheid het aan mij af te staan.

En nu…. hangt het te pronken in mijn huis. En op het moment dat het aan de muur prijkt, slik ik een traantje weg. Dit schilderij betekent iets voor mij. Ik kan het niet verklaren. Is het de serene rust die het schilderij uitstraalt of is het de schoonheid van de vrouw op het schilderij? Of misschien wel het feit dat Joke mij iets gunt wat voor haar zo belangrijk is. En dan het kleurenpalet! Ik word er zo superblij en tegelijkertijd ontroerd van.

Wijze les voor vandaag: Mensch, durf te vragen! Pas dan is de kans aanwezig dat jij krijgt wat je al zo lang wilt hebben. Dat jouw vurig verlangen wordt ingevuld.

#Dankbaar!

Speciaal voor Joke….
Muziek: KLIK: Guus Meeuwis Dank je wel

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
6 + 18 =


Post comment