Laatste stuur uurtje (voor nu)….

Laatste stop, laatste tankbeurt en de olie controleren..Mijn god, hoe doe je dat? Ik heb werkelijk geen idee. Voorzichtig kijk ik om me heen. Iemand zal dat toch wel weten, toch? Soms moet je gewoon om hulp durven vragen.
Gelukkig, daar loopt een verdwaalde, vriendelijk uitziende vrachtwagenchauffeur.

“Meneer, mag ik u iets vragen?”
“Tuurlijk wijfie, wil je met me dansen?”
Ik begin te grijnzen. Natuurlijk wil ik dat. Wie wil dat nu niet op een tankstation. Ik zet mijn autoradio aan en steek mijn handen uit. We starten een wals. Een korte wals op het benzine station ergens omgeving Utrecht. Niet te lang, want zijn metertje tikt door en ik heb nog een prangende vraag voor hem.
“Zeg het eens vrouw, heb je problemen?”
“Nou dat niet écht, maar ik kan wel jouw hulp even gebruiken. Zie je, mijn oliepeil moet nodig worden nagekeken..”Er verschijnt een lach op zijn gezicht. “Als wij kunnen dansen, kan ik uiteraard ook jouw olie wel even peilen”
Mijn held van de dag. Ik heb nog genoeg olie en kan dus de bus terug brengen. Bij wegrijden tuuterd hij nog even spontaan. Ik schrik me wezenloos en steek uitbundig mijn hand op.
Nu door naar waar ik vier dagen geleden mijn reis begon. Nog even een extra rondje om en nog even volop nagenieten.

En ik weet, dat alle indrukken die ik heb opgedaan ergens in mijn lijf blijven ‘hangen’

Deze bewaar ik op een voor mij, speciaal, wonderlijk plekje. Daar waar ik al mijn mooie memories koester.

Mijn bloglezers, waaronder JIJ, dank ik voor de vele leuke reacties. Op mijn site, via de app, op mijn Facebook en via de mail. Dank je wel!

Ik ben van het delen, dus fijn dat jij mijn deelgenoot wilde zijn.
Mijn speciale dank gaat uit naar: Marco, de cameraman; Nico van Gratis-Geluk en Bart, duo collega,

Een onvergetelijke eerste trip en geloof me, er zullen nog vele volgen. Rijd je mee? Stap je in? Leuk, het is absoluut de moeite waard.

Een blije kus deze X

Klik > Charice Pempengco In this song

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
18 + 9 =


Post comment