In de bus aan het stuur

Op 14 april aanstaande mijn allereerste busreis in de Oranje VW T2 bus. Vijf dagen op pad. Zelf in de bus stappen en achter het stuur plaats nemen. Een prachtige metafoor, op pad in mijn levensbus. Zelf het stuur in handen nemen en zelf de route bepalen. Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Doen waar mijn passie ligt, mijn ultieme voorbereiding om vrouwen mee te nemen in mijn bus om hen van daaruit te gaan coachen. Hoe gaaf is dat?

Donderdag de 14e  dus mijn allereerste vijf daagse reis. Een reis die ik voor deze eerste en enige keer alléén zal gaan maken. Om op deze manier de bus beter te leren kennen en om zo het gevoel te ervaren van vrijheid, van het zelf sturen en zo dus zelf mijn pad te bepalen. Alleen al de gedachte eraan zorgt voor een enorm gevoel van vrijheid. Droom, Denk, Durf en Doe Ertoe! Mijn plan is ontstaan met het durven dromen en kijk eens waar ik nu al gekomen ben. Hoe leuk is dat? Superleuk! Toch?!

En dan al die mooie ontmoetingen onderweg. Ook daar zie ik erg naar uit. Ook dat zorgt voor een speciaal gevoel. Het worden bijzondere, memorabele dagen.

En hoewel ik dus deze eerste keer alleen op pad ga, verheug ik me enorm op de vrouwen die in de toekomst met mij mee gaan reizen. Bijzondere vrouwen met wie ik graag roemvolle reizen wil maken. En tijdens deze reizen delen we fantastische verhalen, geef ik je nieuwe inspirerende inzichten, ontstaat er meer bewustwording van hoe en waarom jij de dingen doet zoals jij ze doet. En deze hele reis staat in het teken van Persoonlijke groei en Ontwikkeling. Vanuit mijn passie en betrokkenheid gun ik het iedere vrouw om een stukje mee te reizen in mijn bus. En dat terwijl ik dan een stukje meereis in jouw levensverhaal, op zoek naar jouw mooie toekomst.

De enige ochtend die ik al heb ingevuld is de vrijdagochtend 15 april. Dan ga ik iets super leuks doen. Die vrijdagochtend wordt DÉ opstap naar vele mooie coach uren. Die bewuste vrijdagochtend ga ik namelijk op pad met een cameraploeg om mooie beelden van de coach bus vast te leggen. Mijn verhaal delen en laten zien waar mijn passie ligt en hoe het komt dat ik deze enorme drive heb. Uitleg geven over mijn coach concept en natuurlijk ga ik je een kijkje geven in de bus. Mijn hele concept wordt op film vastgelegd en dit levert vast mooie beelden op. En die mooie beelden, het gefilmde materiaal, worden vervolgens de Kosmos in gestuurd om vrouwen te kunnen bereiken.

En daarnaast zal ik als vanzelfsprekend de overige dagen zelf ook mobiele filmopnames en een reisverslag maken. Een nieuw pad, nieuwe kansen. Zin in en Kracht voor!

Ik ben euforisch en mijn hele lijf is gevuld met adrenaline. Benieuwd hoe ik me op 14 april zal voelen. Ik heb er al een beeld bij 

Tot slot, mocht jij ergens in jouw lijf voelen met mij op pad te willen gaan? Mocht jij het inzicht hebben gekregen dat er een vraag is waarmee jij al zo lang worstelt en waar je nu eindelijk eens mee aan de slag wilt, of wil je gewoon wat meer informatie?

Meld je dan aan via mijn website http://zinnekracht.nl/aan-het-stuur/ bij het blokje afspraken. Weet dat het blokje afspraken een privébericht is en dus niet zichtbaar is voor anderen. Ook kun je een mail sturen naar info@zinnekracht.nl Evenzogoed kun je ook jouw telefoon pakken en mij bellen. Dat blijft de snelste manier. Mijn telefoonnummer is 06-10487217.

Warme groet en graag tot ziens!

Thea Teuntje Posthuma

4 Reacties

  1. Wat gaaf Thea! Ik wens jou een prachtige reis en ben benieuwd wat er al in je rugzakje zit, wat je tegenkomt onderweg en………wat erin zal zitten als je weer terug bent! Je weet: jouw bus heeft zin, kracht en energie nodig voor deze reis, dat zit wel goed, toch?

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
29 + 27 =


Post comment