Op pad en zelf de VW T2 bus besturen

Weet je het nog? Als je vaste volger van mijn site bent vast wel. En voor diegene die het niet meer weet…. Mijn eerste reis in de VW T2 bus…

Op 14 april zou ik voor de allereerste keer plaats nemen achter het stuur van de Oranje VW T2 bus. En karma heeft er voor gezorgd dat ik deze dagen destijds heb geannuleerd. De motor van de bus was defect en de drone van de cameraman was kapot. Reden voor mij om de reis tijdelijk op te schorten. Loslaten en verplaatsen naar een ander moment, want per slot hadden deze defecten vast een reden…

En dat het annuleren zo moest zijn bleek later. Karma dus! In de week van 14 april was het koud en nat. Supernat en superkoud. Je kunt je vast voorstellen hoe ongelooflijke blij ik was die dagen in mijn joggingpak voor mijn open haard te kunnen genieten van de warmte. Voorzien van een heerlijk boek en een goed glas warme chocolademelk met rum en slagroom. En natuurlijk onder het genot van een brok heerlijke pure chocolade. Genieten van het warme huisgevoel.

En nu…. NU, op dit moment voel ik bijna kinderlijke enthousiasme en een totale euforie: Morgen is mijn grote dag! Morgenochtend, 10 mei ga ik vier dagen met de VW T2 bus op pad… Mijn zoektocht naar nieuwe mooie plekjes, mijn pad naar ontdekking. De ontdekking van de bus, de ontdekking van nieuwe ervaringen en de ontdekking van nieuwe mooie contacten. Quality time, just voor me!

Mijn allereerste vierdaagse reis. Een reis die ik voor deze eerste en enige keer alléén zal gaan maken. Om op deze manier de bus en ook mezelf nog beter te leren kennen, te (her)ontdekken. Het gevoel te ervaren van vrijheid, van zelf sturen….Tijd nemen voor mezelf, ik vind dat ik dat  waard ben. Alleen al de gedachten eraan bezorgen een glimlach van oor tot oor op mijn snoet.

Droom, Denk, Durf en Doe ERTOE! Het worden bijzondere, memorabele dagen.

En hoewel ik dus deze eerste keer alleen op pad ga, verheug ik me enorm op de vrouwen die in de toekomst met mij mee gaan reizen. Vrouwen die tijd voor zichzelf durven te nemen. Bijzondere vrouwen met wie ik verhalen zou willen delen. Vrouwen die toe zijn aan een stukje rust en als zij dat willen een stukje bewustwording en nieuwe inzichten. Vrouwen die de hele dag alle ballen in de lucht houden en die zo toe zijn aan quality time. Relaxen en rust, weg uit de hectiek van de dagelijkse beslommeringen. Rust in het hoofd en balans in het lijf voelen. Genieten van het moment, de omgeving en de rust. Gun jij jezelf een stukje tijd voor jezelf? Onthaasten, relaxen, vertragen, zodat je na deze bijzondere dagen weer met een ander, nieuw gevoel terug kunt stappen in jouw leven.

Morgen wordt een extra bijzondere dag. Ook de enige dag die ik vooraf volledig heb ingevuld. Morgen zal ik voor het eerst het stuur in handen nemen. Morgen wordt mijn promotie filmpje gemaakt, zodat alle vrouwen kunnen zien wat ik hen te bieden heb. Laten zien hoe de bus er van binnen en buiten uitziet en het gevoel van de reis op je over brengen. De reis wordt gefilmd door een geweldige camerman en daarnaast heeft mijn droom figurant ook “JA” gezegd. Ik prijs mezelf gelukkig. De overige drie dagen zal ik uiteraard ook graag mijn reisverslag met je delen.

Mijn eerste reis, mijn metafoor voor de toekomst. Een nieuw pad, nieuwe kansen. Met innerlijke Kracht heb ik er op recht superveel Zin in!
ZinneKracht.

Mocht jij zin hebben eens mee te reizen in mijn bus, weet dan: Je bent welkom. Meereizen, verhalen delen, rust ervaren in je lijf, nieuwe ruimte creëren in jouw hoofd. Ben jij het waard jezelf deze tijd toe te staan? Ik geloof van wel!

Kijk voor prijzen op mijn website: http://zinnekracht.nl/tarieven/ . Lijkt het je leuk en bijzonder stuur dan een mail naar info@zinnekracht.nl of bel me even op 06-10487217.

Klik> Sheryn Regis Follow your dream

Reislustige Relaxte kus, deze X,

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
7 + 13 =


Post comment