Vandaag, 7 maart, mijn radio debuut bij Radio Beverwijk. Samen met Bart, mijn duo-coach. Grappig dat ik terug luisterend mezelf erop betrap dat overtuigend taalgebruik ook bij mij niet altijd aanwezig is.

For example: “Het is lastig”  hmmmm wat nou lastig? “Het is nog niet zo gemakkelijk”, was beter geweest. En zo zie je maar dat het realiseren van een ‘Live’ moment ook invloed op taalpatronen heeft. Of zal het plankenkoorts geweest zijn….?

En…. als ik nu eens iedere week in de uitzending zou zitten? Ik heb het voorstel gedaan want dát lijkt me écht super gaaf! Gewoon iedere week mijn passie delen en anderen bewust maken, nieuwe inzichten geven.
En dan niet alleen via mijn blog, per slot is dat het meest handig voor de visueel (V) ingestelde mensen en ook via de radio. Dan bereik ik de auditief tonalen (AT) onder ons ook.

Leuk me te realiseren, te voelen dat ik steeds meer mensen ga bereiken. Ik heb een droom, een passie en grijp alles aan om mijn droom te realiseren. Wellicht binnenkort aan al mijn Facebook vrienden vragen mijn zakelijke pagina te delen? Wie weet wat me dat gaat opleveren….Ik zie het al voor me.

Voor nu de link van ons interview en ter illustratie een foto van het moment. En daarmee dus wel én de AT en de V bereikt  Interview Radio Beverwijk

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
16 − 6 =


Post comment