Verhalen. Wie heeft ze niet?

Hoeveel verhalen heb jij en heb je ze allemaal naar waarheid gedeeld? Of heb je er voor gekozen delen uit jouw verhaal aan te passen naar een mooier beeld van de werkelijkheid? Of juist aan te passen naar een stouter beeld van de werkelijkheid?

Ik barst van de verhalen en met volle teugen geniet ik van het ‘schrijven’. Hoewel dat laatste tegenwoordig iets minder makkelijk gaat, deel ik mijn ze graag me je.
Soms zijn mijn verhalen ter lering en vermaak en soms probeer ik je (nog meer) bewust te maken.

Mijn verhalen schrijf ik zelf. Ik gooi dus geen woorden in een programmaatje maar ‘schrijf’ mijn verhalen met hoofd, handen, hart en vanuit gevoel.

Mijn verhalen zijn fictie en soms non-fictie.
Hoewel, ook de non-fictie verhalen zijn eigenlijk fictie. Per slot komt het verhaal uit mijn hoofd, mijn hart en mijn gevoel, dus niet objectief en altijd vanuit mijn perspectief.

Veelal zijn de mensen én de ontmoetingen voor mij een inspiratie voor mijn verhalen. Wees gerust, ik noem nóóit bij naam en-of toenaam.

Wel kan het gebeuren dat jíj jezelf in een van mijn verhalen herkent. Leuk! Enig! En wees je dan bewust dat alleen JIJ en IK weten wie de hoofdpersonen in mijn verhaal zijn.

Heb je vragen of wil je graag reageren op mijn verhalen, dan kan dat op deze website of via een mail naar: info@zinnekracht.nl

Lekker, leerzaam, lollig en vooral luchtig leesplezier gewenst!

Met liefdevolle passie, Zin-en-Kracht

Teuntje
Zinnekracht