Mijn eerste busdag.

Mijn eerste ritje in de Volkswagen T2 bus. Hoe gaaf is het om die volledige onthaasting te gaan voelen. Om zelf het stuur te pakken en te gaan rijden. Wow, ik geniet!
Zelf de grote groene bus besturen en gaan, daar waar de wind me brengt. Vandaag, deze eerste dag is het hard werken. Vandaag wordt de promofilm voor mijn bedrijf opgenomen.
Dus vandaag staat nog in het teken van focus en concentratie.
Heerlijke mensen om me heen. Een fantastische figurant, een geweldig professionele cameraman en mijn duo-collega! Topdag en niet in de laatste plaats vanwege het fantastische weer.

Om 22:15 uur zijn de opnamen klaar en een half uur later zit ik alleen tussen de chaos om me heen. Ik steek de buitenlamp aan, zak weg in mijn stoel en nestel me onder een dekentje. Nagenieten in alle rust. Genieten van deze fantastische dag en de mooie energieën die ik heb opgedaan. Ik voel me intens gelukkig.
De krekels tjirpen om me heen, de koeien hangen in de wei en ik relax in de rust….

Ik besluit op tijd naar bed te gaan en heb absoluut geen zin om ook maar enige orde in de chaos te brengen. Sterker, ik geniet en laat de boel de boel. Ik duik in bed en ben te moe om mijn bed te fatsoeneren. In de lengte slaap ik vannacht op 1.40 mtr. Ik vind het wel prima  zo.

Ik verheug me op de komende drie volop geniet dagen. Verheug me op het rijden in de bus, op het weer en op de nieuwe ontmoetingen die gaan komen.
Hoe het slapen overdwars gaat, dat weet ik morgen.
Alle zintuigen staan open, dus alles opsnuiven, goed bekijken, gewekt worden door het geluid van de vogeltjes en met name voelen hoe ik al mijn ervaringen nog intenser kan beleven.

Klik > Around the World Stand by me

Slapende kus deze X

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
15 − 1 =


Post comment