Tweede genietdag

Gisteren vertrokken naar Culemborg en genoten van de reis. Over landwegen, langs boerderijen en de snelweg vermijden. Onthaasten, zo lekker. Aangekomen in Culemborg, fiets geleend en heerlijk door de weilanden gefietst. De tuinen van Elisabeth Weeshuis http://weeshuismuseum.nl/ bezocht en genoten op het terras van het zonnetje en een heerlijk koud drankje.
De avond een mooi bezoek gehad van een van de campinggasten. Bijzonder gezelschap en genoten van de gesprekken, de wijn en de nootjes. Na haar vertrek nog even blijven zitten want wederom is het heerlijk zwoel weer, waarvan ik volop geniet. …

En dan vanmorgen ontwaakt in Culemborg.
En hoe?! Heerlijk geslapen en wakker worden door de gefluit van de vogels. En na het wakker worden het uitzicht op de weilanden… mmmm..
En ik zit nog te dubben.. dit is zo een heerlijke plek, wat als ik hier blijf? Aan de andere kant, lekker de bus besturen……
Eerst maar bloemen plukken, eitje, koffie en op de kaart prikken want al snel weet ik dat die ultieme rijervaring iets is wat je niet vaak genoeg kunt voelen. Dus…. de kaart pakken, prikken en gaan. Mijn pad vervolgen…..

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
14 + 25 =


Post comment