Mijn derde busdag

Vandaag al weer de derde dag in de bus. En nog steeds geniet ik volop van de reis, het onthaasten! Genieten van de tocht, van de muziek en van toeterende automobilisten die nog nooit van onthaasten gehoord hebben.

Klik (via FB) >  Meereizen

Fietsje gehuurd, vanavond trakteer ik mezelf op een heerlijk terrasdiner.

Heerlijk op de fiets naar Zaltbommel en hoewel het slechts een kwartier fietsen is, presteer ik het om er ruim een uur over te doen. Verdwaald? Zou kunnen! En als je geen haast hebt, maakt het ook niet uit hoe lang je er over rijdt. Het voornaamste is dat ik er kom en dat is uiteindelijk gelukt.
Op het terras word ik spontaan aangesproken door een hele leuke, enthousiaste mevrouw. “Wat zie jij er enorm relaxt uit. Hoe doe je dat?” Ik vertel haar mijn verhaal over mijn busreis en zij geniet net als ik van mijn bus belevenissen.
Het is alsof zij voelt hoe bijzonder het is te reizen en zelf het stuur in handen te nemen.
Ik heb het zo gezellig, dat ik de tijd vergeet. Bijzondere gesprekken, bijzondere mensen, mooie verhalen en diepgang. Zo maar, op een terras in Zaltbommel. Rond 22:00 uur besluit ik niet terug te willen fietsen. Een fiets zonder lampen op een onbekende route, het trekt me niet. Daarbij heb ik zo genoten dat ik geen fietszin heb. Dankzij het geweldige personeel, die medegenoot geweest zijn van mijn enthousiaste verhalen zit ik rond 23:00 uur in de taxi, met fiets, op weg naar ‘mijn’ T2-tje.

Peter Zopfy, mijn held vd dag:Taxi
Daar waar ik dus per fiets de VW T2 bus even uit het oog had verloren, opgegaan in het moment en de appeltaart, heeft Peter zowel mij als fiets keurig teruggebracht naar waar ik wilde zijn.
Heel soms is het fijn het stuur even uit handen te geven.

Dank je wel, FaceBookloze Peter!

En… al zin om samen met mij mee te reizen om lekker te onthaasten?

 

Klik > Fleedwood Mac Gypsy

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Solve : *
27 + 24 =


Post comment