Het waren 5 fantastische maanden, 22 fantastische weken en 153 fantastische dagen. Én… 😊

Mede dankzij Randstad Haarlem, heb ik in mijn functie als projectmedewerker bij de Gemeente Haarlem een heerlijke tijd gehad. Genoten van alle lieve collega’s (dank, voor jullie geduld en jullie steun) en alle werkzaamheden die voorbijkwamen. Veel geleerd, over milieu, diepe bodems, duurzaamheid, en warmte net. En, ik mag wel zeggen, hard en veel gewerkt. Dát alles naast mijn toch al drukke, volle en blije bestaan.
Ik mocht laten zien wat ik kan, wie ik ben en waar mijn kwaliteiten liggen. Wat een heerlijke tijd en wat had ik het ongelooflijk naar mijn zin in het Haarlemse. Als ’n vis…. In het water.
En dan, in ene, is mijn tijd bij Randstad voorbij…

Vaarwel Randstad….
Hallo, Gemeente Haarlem!!

Wat heb ik er een zin in!
Zin in:
Gewoon, een vast contract. (Oké, eerst een jaar de rest volgt later 😊)
Gewoon, doen waarvan ik blij word.
Gewoon, werken met mensen die ook zichzelf durven zijn.
Gewoon, met z’n allen de schouders eronder zetten. (Groepsdynamiek, zo leuk)
Gewoon, mee(be)leven met de inwoners in Haarlem, waar ik ooit deel van ga uitmaken.
(oproep: klein, heerlijk, leuk, gezellig, gemoedelijk eigen knus huis…)
En last, but not least:
Gewoon het verschil durven maken vanuit een intrinsieke motivatie.
Uh, Hoezo, gewoon…? Ik??

Op 2 januari stap ik vier dagen per week in de structuur en de schema’s en dit alles met een tomeloze en enthousiaste inzet en met een glimlach, diep van binnenuit. Wie had dat gedacht? Inmiddels weet ik dat je altijd zelf jouw stemming bepaalt…
De overige drie dagen van de zevendaagse week? Ach, die vullen volgt vanzelf.  Volop ideeën, vanuit the flow. Geen vaste planning, gewoon laten gebeuren en wel met dezelfde tomeloze energie.

Met een glimlach denk ik terug aan mijn opmerking van ruim drie jaar geleden: “Ik wil naar het Zuiden”
En Nu? Nu ga ik werken bij de Gemeente Haarlem, Gebied Oost. Komen de wijzen daar niet vandaan? 🙂

Per januari dus 4 dagen volop aan het werk en daarnaast blijf in vanzelfsprekend ook mijn eigen praktijk voortzetten. Krijg ik het druk? Ben je mal?! Wanneer iets goed voelt, wanneer je geniet, voel je geen druk.
Krijg ik een volle agenda? Heerlijk, daar word ik blij van.

Naast dit alles pak ik ook mijn andere passies weer op. Mijn boek! Lezen?
Nope! Schrijven! Schrijven over mijn leerproces van de afgelopen jaren. Over al mijn belevenissen, mijn god, wat was het veel. En…. Ik heb het allemaal wel gedaan. Het leven ten volle genomen en blijven nemen. Iedere dag opnieuw, met alles wat op mijn pad komt. Het werkt! En alleen wanneer je doet waarvan je blij wordt. Met passie, humor en veel geniet momenten.
Op een of andere manier voelt het ook alsof nu de tijd nadert dat ik mijn boek ga sluiten. Het voelt alsof al mijn hoofdstukken bijna gevuld zijn. Het voelt bijna als…. rust in mijn lijf. Bijna… Ik heb nog een paar hoofdstukken af te werken.  Daarnaast de verhaalavonden (durf je?) en mijn blogs schrijven. Mocht ooit het moment ontstaan dat ik me toch ergens onderweg ga vervelen dan boek ik een camperreisje, vluchtje Portugal of start ik eindelijk met mijn Legodoos van 1334 stukjes. 😊

Blijven genieten, van alle mooie (leer)momenten die op mijn pad komen …

Voor nu, wens ik je een goede kerst en een happy gezond 2018.

Oh ja, mocht je ook behoefte hebben aan dezelfde energie, nieuwsgierig zijn hoe je door jezelf te zijn, doelen kunt bereiken? Nieuwsgierig zijn wat er zou gebeuren als jij nieuwe paden gaat bewandelen….?

Bel me gerust, ik ga je helpen. Graag!

En nu…. Vakantie!

Langlevevoloplevenkus
Teuntje

Muziek (Bubble memories :-)) Sunny Days: https://youtu.be/GecEdaGd7xU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 + 1 =